Kalajoen Juhannus julkisti ohjelmistoaan – eurodancea ja suomiräppiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteinen Kalajoen Juhannus vietetään tulevana kesänä 23. – 25. kesäkuuta Kalajoen Hiekkasärkillä. Tuttuun tapaan festivaalin musiikkilinjaus tarjoilee pääasiassa takavuosien eurodancea ja hieman tuoreempaa kotimaista räppiä.

Tapahtumassa nähdään esiintymässä muiden muassa The Best Dance Act -palkittu belgialainen Milk Inc. sekä huippusuosion aikoinaan saavuttaneet ruotsalainen ysäritanssittaja Pandora ja danceakti E-Rotic. Suomalaisen hiphop-musiikin edustajina tapahtumassa nousevat lavalle Cheek, Petri Nygård ja Fintelligens.

Viime vuonna Pandora avautui Staralle epäonnisista miessuhteistaan, joista hän laulaa myös levyllään.

– Ex-mieheni toimi myös managerinani. Hän oli minulle kaikki kaikessa. Yhtäkkiä alkoi paljastua erinäisiä asioita, että kaikki ei ollutkaan kunnossa. Raha- ja keikka-asiat oli hoidettu päin metsää. Eron tultua jäin yksin todella suurien velkojen kanssa, Pandora kertoi Staralle.

Poptähti kertookin valvoneensa öitä ja miettineensä miten veloista voi selvitä.

– Ihmettelin,että miten ihminen, joka on kaikkein läheisin ja rakkain pystyy tekemään tällaista minulle.