Idols-komistukset tenttasivat toisiaan – tässä tulos

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran Chaos Tube -tiimi on seurannut tiiviisti kulissien takaisia tunnelmia Idols-semifinaaleissa, ja tällä kertaa StaraTV:ssä nähdäänkin hieman poikkeuksellinen haastattelu. Siinä nimittäin semifinalistit Martti Saarinen ja Jerkka Virtanen haastattelevat toisiaan.

Samalla Martti Saarinen tiedusteli Jerkka Virtaselta tämän tunnelmia naislaulajien semifinaalin annista.

– Vähän tietenkin surullinen fiilis, kun perheestä lähtee yksi pois. Ei voi mitään. Poikien kanssa niitä jo harjoituksissa kuunneltiin ja kaikilla oli ihokarvat pystyssä kun tytöt veti niitä biisejään, että hoh hoh. Se oli ihan käsittämättömän kuuloista juttua, mutta tää pelin henki on näin ja ei sille voi mitään, Jerkka Virtanen totesi tunnelmistaan.

Myös Saarinen pääsi vuorostaan haastateltavan paikalle, ja hänkin kommentoi naisten ensimmäisen semifinaalin laadukasta antia.

– Tytöt oli aivan mahtavia. En pystynyt etukäteen yhtään veikkaamaan kuka putoaa ja sääli että Laura joutui lähtemään. Nyt jatketaan eteenpäin ja tehdään parhaamme.