Johanna Tukiaisen Facebook-salanimi paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Johanna Tukiainen avioitui pari viikkoa sitten Saariselällä. Hän ei ottanut kuitenkaan ainakaan vielä käyttöön miehensä sukunimeä Länsman, vaan ilmoitti pitäytyvänsä omassa sukunimessään ainakin toistaiseksi.

Nyt Johanna Tukiainen on kuitenkin ottanut käyttöön uuden nimen Facebookissa. Taannoin hän ilmoitti ottavansa käyttöön taiteilijanimen Yolanda, ja tuore Facebook-salanimi onkin todennäköisesti sen johdannainen. Johanna Tukiainen käyttää nimittäin suositussa yhteisöpalvelussa nyt nimeä Jolene Tukiainen. Salanimestä kertoi ensimmäisenä MTV3.

Eilen Johanna Tukiainen julkaisi verkossa valokuvia hääviikonlopultaan. Stara esitteli samalla kuvat, joissa Johanna nähtiin romanttisessa vaahtokylvyssä ruusun terälehtien ympäröimänä, ja tietenkin alastomana. Katso kuvat tästä. Blogissaan Johanna Tukiainen kertoo parhaillaan, että keikkamyynti on vetänyt häiden jälkeen niin hyvin että hän joutui palkkaamaan sitä varten oman keikkamyyjän. Lähiaikoina hän tulee suuntaamaan myös kiertueelle yhdessä suositun Metropoli-kaupunkilehden kanssa.