Tässä on virallisesti Yhdysvaltojen onnellisin mies – katso kuva

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on selvitetty kyselyllä millainen on maan onnellisin ihminen. Tuloksen selvittyä asiasta uutisoinut The New York Times selvitti myös löytyykö maasta ihmistä, joka täyttää onnellisimmalta ihmiseltä vaadittavat ominaisuudet. Nyt hän on löytynyt.

Lehden tarkoituksena oli selvittää mitkä ovat hyvän elämän perusedellytykset. Kyselyyn vastasi tuhat lukijaa, ja äänestystulosten perusteella selvisi, että maan onnellisin ihminen on pitkä aasian-amerikkalainen tarkkaavainen juutalainen, joka on vähintään 65 vuotias avioliitossa elävä mies. Hän asuu Havaijilla ja hänellä on lapsia ja oma yritys. Lisäksi talouden yhteenlasketut vuositulot ovat yli 120.000 dollaria vuodessa.

Tulosten selvittyä lehti ryhtyi selvittämään löytyykö kyselyn tuloksia vastaavaan henkilöä, ja muutamien puhelujen jälkeen näin kävi. Tilastollisesti Yhdysvaltojen onnellisin mies on Alvin Wong. Hän on pitkä 69-vuotias kiinalais-amerikkalainen juutalainen, joka asuu Honolulussa, on naimisissa ja hänellä on lapsia. Wong pyörittää omaa terveysalan yritystä ja perhe ansaitsee yli 120.000 dollaria vuodessa. Lehdelle hän kertoi olevansa tosiaan erittäin onnellinen ihminen.

Alvin WongKuva: Alvin Wongin perhealbumi