Idols-Anna Paatero putosi – osa laulusta jäi kuulematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun kolmas semifinaali on saatu kisattua. Kilpailusta putosi tänään toisena semifinalistinaisena Anna Paatero. Tänään vuorossa olivat toistamiseen kilpailun naiset, joista yksi joutui illan lähetyksen jälkeen palaamaan kotiinsa.

Tällä kertaa putoaja oli siis Anna, jonka esitys kärsi huomattavasti Idols-tuotantotiimin sössimisestä. Ohjelmassa on ollut toistuvasti ongelmia mikrofonien miksaamisen kanssa, ja tänään erityisesti Annan esitys kärsi siitä että niin tuomareilta kuin kotiyleisöltäkin jäi osa laulusta kokonaan kuulematta. Nuorta naista putoaminen luonnollisesti harmitti.

– Harmittaa se että tipuin. Ei sitä osaa ikinä valmistautua siihen. Kun pääsen kotiin, niin avaan telkkarin ja katson Idolsin uusintana, Anna Paatero kertoi tuloksen selviämisen jälkeen.

Aiemmin tänään MTV3 uutisoi, että Anna Paatero oli kärsinyt päivän mittaan sairastumisesta, sillä hän oli tuntenut olonsa huonoivointiseksi. Lääkityksen toivottiin auttavan oloon ennen suoran lähetyksen alkamista.

– Olo on huono. Aiemmin huimasi ja nyt allergialääke väsyttää. Kaikesta huolimatta mulla on enemmän innostunut kuin jännittynyt olo. Tänään on luvassa hyvää revittelyä, Anna kertoi MTV3:lle ennen lähetystä.

Semifinalistien lauluesitysten jälkeen Anna Paatero kertoi, että naisten ensimmäinen semifinaali oli esityksenä ollut hänelle helpompi. Hän ei itse kuitenkaan vierittänyt syytä sairastumisen harteille, vaan valitteli tämänpäiväistä kovaa jännitystä.

– Ensimmäinen kerta oli helpompi. Mä en osaa vastata miksi. Jotenkin mä oon vaan jännittänyt tänään aivan hirveästi, Anna Paatero kertoi.