MTV3: Idols-Annan kilpailu vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Idols-kilpailussa on vuorossa naislaulajien toinen semifinaali, kun neitokaiset nousevat esiintymislavalle suorassa lähetyksessä. MTV3 paljasti tänään, että parillakin kilpailijalla on terveydellisiä ongelmia.

Hennariikka Syvänne kärsii nimittäin edelleen sitkeästä flunssasta, mutta Anna Paatero on vielä heikommassa kunnossa. Laulajalupaus kärsinyt vielä aivan lähetyksen alla pahoinvoinnista ohjelman kulisseissa, mutta lääkityksen toivotaan auttavan oloon ennen suoran lähetyksen alkamista.

– Olo on huono. Aiemmin huimasi ja nyt allergialääke väsyttää. Kaikesta huolimatta mulla on enemmän innostunut kuin jännittynyt olo. Tänään on luvassa hyvää revittelyä, Anna kertoi MTV3:lle.

Torstaina tytöt kertoivat Staran Chaos Tube -haastattelussa mitä lauluja he tulevat tämäniltaisessa semifinaalissa esittämään.

– Onko se vielä salaisuus? Ei kai se enää ole salaisuus. Se on… Mikä se nyt onkaan?! Se on toi Jonna Tervomaan Päästä yli, tuolloin vielä hyväkuntoinen Anna Paatero totesi.

Hennariikka Syvänne on valinnut esitettäväkseen ajankohtaisen hitin, sillä hän kertoi laulavansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleen. Lotta Sandholm esittää Maroon 5 -yhtyeen kappaleen She Will Be Loved ja tämän hetken ennakkosuosikki Stina Girs esittää Leann Rimesin taannoisen hitin Can’t Fight The Moonlight. Fatima Koroma ei vielä suostunut omaa valintaansa paljastamaan.

– Mä pidän sen ässäni hihassa niin kauan kunnes olen lavalla, Fatima Koroma kertoi.