Idols-lähetyksen laulut sössittiin jälleen – Jone hermostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suora Idols-lähetys on parhaillaan käynnissä, kun naiset kilpailevat kisan kolmannessa semifinaalissa. Kotikatsomoissa saatiin viime sunnuntaina ihmetellä toistuvia ongelmia suoran televisiolähetyksen äänituotannossa, kun mikrofonit olivat kerta toisensa jälkeen mykkiä. Sama meno jatkui tänään.

Tämän illan suorassa lähetyksessä miksaaja jatkoi siis sössimistään, ja tällä kertaa ongelma oli kertaluokkaa suurempi kuin lukuisilla edellisillä kerroilla. Äänimies unohti nimittäin avata Anna Paatero mikrofonin tämän esityksen alkaessa, minkä takia niin studioyleisö kuin tuomaritkin ja kotikatsomo jäivät kokonaan ilman laulun alkusäkeitä. Myös tuomaristo huomasi sössimisen ja Jone Nikula purki asiasta tuntojaan hermostuneena.

– Mä en oikein tiedä mitä tässä äsken aluksi tapahtui. Tossa meni aika monta riviä totaalisen harakoille. Mä en tiedä oliko vika siinä jonka piti avata mikrofonilinja, siinä jonka piti laulaa mikrofoniin… Jone Nikula ihmetteli.

– Ei ollut laulajassa vika. Se oli selkeästikin… joo, Nina Tapio totesi ja nyökkäsi miksauspöydän suuntaan.

– Okei, tää on siis tullut edes televisiosta ulos, mikä on hienoa, Jone Nikula totesi.

– Joo, mäkin aloin ihmetellä heti siinä alussa että mitä taphtui kun ei kuulunut ääntä, mutta onneksi bändi svengasi niin hienosti että voitiin kuunnella bändiä sen ajan, Sami Pitkämö oli samoilla linjoilla kotikatsomojen kanssa.