Idols-Severi joutui stand-up -koomikon silmätikuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelman semifinaalit jatkuvat tänä iltana, ja katsomosta käsin kilpailijoita on kannustamassa myös runsas joukko kilpailusta jo pudonneita laulajalupauksia. Edellisessä jaksossa yleisössä olivat myös Sanna Hämäläinen ja Severi Hirvensalo.

Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Sannan ja Severin hieman ennen torstai-illan lähetystä ja tiedusteli heidän tunnelmiaan taannoisesta Teatteriviikonlopusta. Samalla Severi kertoi joutuneensa stand-up -artistin silmätikuksi vieraillessaan

– Oltiin viime viikolla katsomassa Jalavan Pekan keikkaa ja hän sit bongas mut sieltä yleisöstä kun olin just edellisenä sunnuntaina tippunut kisasta. Siinä sain sit laulamisesta kuulla jos jonkinlaista läppää sen illan. Se oli jatkuvaa ja mä nauroin ihan kipurassa. Ei se mitään negatiivista ollut, vaan ihan hauskaa, Severi Hirvensalo kertoi Chaos Tube -haastattelussa.