Idols-tytöt paljastivat illan kilpailukappaleet – Hennariikalla ajankohtainen hittivalinta

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Hetken kuluttua monissa suomalaisissa kodeissa käynnistetään jälleen Idols-kisastudio, kun naiset nousevat vuorostaan esiintymislavalle Idolsin semifinaalien merkeissä. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi naiset torstaina, kun oli poikien vuoro esittää taitojaan lavalla.

Haastattelussa tytöt myös paljastivat mitä lauluja he tulevat tämäniltaisessa semifinaalissa esittämään.

– Onko se vielä salaisuus? Ei kai se enää ole salaisuus. Se on… Mikä se nyt onkaan?! Se on toi Jonna Tervomaan Päästä yli, Anna Paatero paljasti.

Hennariikka Syvänne on valinnut esitettäväkseen ajankohtaisen hitin, sillä hän kertoi laulavansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleen. Lotta Sandholm esittää Maroon 5 -yhtyeen kappaleen She Will Be Loved ja tämän hetken ennakkosuosikki Stina Girs esittää Leann Rimesin taannoisen hitin Can’t Fight The Moonlight. Fatima Koroma ei vielä suostunut omaa valintaansa paljastamaan.

– Mä pidän sen ässäni hihassa niin kauan kunnes olen lavalla, Fatima Koroma kertoi.

Illan suora lähetys alkaa MTV3-kanavalla kello 20.00.