Puu kasvattaa sukupuolielimen muotoisia hedelmiä – katso kuva

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta löytyy aika ajoin toinen toistaan erikoisempia luonnon antimia, jotka usein muistuttavat esimerkiksi jotain ihmisen ruumiinosaa tai esimerkiksi asentoa. Nyt ympäri maailmaa on ihmetelty Etelä-Amerikasta löytyvän puun merkillisiä hedelmiä.

Brasilialainen 53-vuotias naispuutarhuri on nimittäin päässyt esittelemään San Jose de Ribamarin kaupungissa sijaitsevan puutarhansa satoa jo lukuisille hämmentyneille katsojille, sillä puutarhan passionhedelmäpuu kasvattaa normaalien pyöreiden hedelmien sijaan jostain syystä miehen sukupuolielimen muotoisia hedelmiä. Ne ovat kooltaan jopa yli 20 senttiä pitkiä. Katso video artikkelin yltä.

Rouvalla on kuitenkin ollut hieman bisnesvaistoa, sillä ilmaiseksi hän ei ole katsojia enää puutarhaansa päästänyt. Katsominen maksaa kaksi realia, valokuvaaminen viisitoista ja videokuvaus kaksikymmentä realia. Viranomaiset ovat tutkineet hedelmät ja todenneet ne syömäkelpoisiksi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä uutissivusto G1.