Kädetön pianisti voitti Kiinan Talent-kilpailun – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinassa ollaan ihmetelty jo pitkään sikäläisessä China’s Got Talent -ohjelmassa esiintynyttä nuorta miestä, joka soittaa pianoa varpaillaan. Kädetön 23-vuotias pianisti Liu Wei tyrmistytti televisiokatsojat nousemalla realityohjelman lavalle ja tarjoamalla tuomareille ja katsojille upean esityksen.

Neljän vuoden ajan pianonsoittoa harrastanut Liu Wei kertoi ohjelmassa tulleensa siihen lopputulokseen, että hänellä on kaksi vaihtoehtoa elämässään; kuolla heti tai elää upea elämä. Hän päätyi jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja on nyt noussut kertaheitolla julkkikseksi Kiinassa. Sittemmin miehen unelma toteutui, sillä hän voitti taannoin maansa Talent-kilpailun.

Katso Liu Wein Talent-kilpailun finaaliesitys videota tästä tai artikkelin yltä. Mistään kovin tuoreesta videosta ei ole kyse, mutta nyt tieto Wein erikoisista taidoista on levinnyt Yhdysvaltoihin saakka. Siellä hänen soittoaan ylistetään parhaillaan kovasti. Nuori mies menetti kätensä kymmenvuotiaana saatuaan voimakkaan sähköiskun.