Naapuri oli 80 dollaria velkaa – talo tuhottiin kauhakuormaajalla

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloista kuuluu nyt kummia velanperinnän saralta, kun sikäläinen mies ryhtyi keskimääräistä mittavampiin toimenpiteisiin 80 dollarin velan takia. 63-vuotias coloradolainen mies tuhosi nimittäin velallisen naapurinsa talon kauhakuormaajalla.

Seattle Sun -lehden mukaan mies aiheutti talolle noin 250.000 dollarin tuhot ajettuaan seinästä sisään. Talon lisäksi rytäkässä tuhoutuivat vuoden 1956 Willy Jeep ja vuoden 1949 Chevy Pickup -autot. Keskiviikkona tapahtuneen välikohtauksen myötä mies pidätettiin rikoksesta epäiltynä. Naapuri ei ollut kuitenkaan paikalla teon saatuessa, joten silminnäkijöitä tapauksella ei ollut. Pidätetty myös kiisti osallisuutensa tuhotyöhön.

Myöhemmin kuitenkin selvisi, että kauhakuormaaja oli ajettu naapurin talon sisään epäillyn kodin pihalta. Asian selvittyä epäilty tunnusti teon ja kertoi motiivikseen 80 dollarin lainan, jota naapuri ei ollut maksanut takaisin. Naapuri oli ostanut mieheltä trailerin 400 dollarilla, mutta maksanut siitä ostohetkellä vain 320 dollaria. Hän lupasi maksaa loput myöhemmin.