Seksikkään saksofonimiehen nettihitti ihastuttaa – paitsi myymälävartijoita – katso

Nettivideot · Stara.fi

Verkosta löytyy tuhansittain hauskoja tempauksia, mutta aika ajoin joku niistä nousee keskimääräistä onnistuneemmaksi pilaksi. Parhailaan suurta suosiota niittää YouTubessa Sexy Sax Man -video, jossa nähdään videon nimen mukainen kasarisankari jakamassa musiikin ilosanomaa.

Sergio Flores, eli Sexy Sax Man, nähdään videolla soittamassa saksofonilla keskeytyksettä George Michaelin Careless Whisper -klassikkokappaletta muiden muassa kaupoissa ja kauppakeskuksissa sekä ravintoloissa, pesuloissa, urheiluotteluissa, yliopiston luennolla ja pikaruokalan autokaistalla ympäri Los Angelesia.

Värikäs showmies ihastuttaa monet katsojista, mutta kauppakeskusten vartijat eivät ole yleisön kanssa aivan samaa mieltä. Yleisöltä hän saa kuitenkin useimmiten varauksettomat suosionosoitukset.