Kehonrakentajasta leikattiin 34D-rintainen popkaunotar

Ohhoh! · Stara.fi

Sukupuolenvaihtoleikkaukset ovat olleet jo pidempään kuuma puheenaihe myös Suomessa, ja maailmalta löytyy esimerkiksi monia miehestä naiseksi leikattuja laulajia. Nyt eräs heistä on ylittänyt onnistuneella muutoksellaan uutiskynnyksen ympäri maailmaa.

Kyseessä on 31-vuotias entinen miespuolinen kehonrakentaja Chris Edkins, joka kamppaili oman seksuaalisuutensa kanssa vuosikausia. Hän ehti kasvattaa kuntosalilla itsestään yli satakiloisen lihaskimpun, koska halusi osoittaa itselleen ja muille olevansa todellinen alfauros. Samaan aikaan kotonaan hän pukeutui naiseksi vuosien ajan.

Yhden lapsen southhamptonilainen yksinhuoltaja päätti kuitenkin lopulta vaihtaa sukupuoltaan Chrisie Edkins -nimiseksi naiseksi. Operaatio saatiin valmiiksi vuonna 2003 ja hänen tapauksessaan lopputulos oli selvästi keskimääräistä onnistuneempi. Nyt Edkins on saanut jalkaansa viihdemaailman oven väliin, ja hän yrittääkin tehdä nyt menestyksekästä laulajauraa naisena. Neitokaisen musiikkia voi kuunnella hänen verkkosivuillaan.

Kuvat: Chrisie.net