Ke$ha: Blow

Singlet · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, ponnahti kaksi vuotta sitten julkisuuteen Tik Tok -hitillään. Räväköistä mielipiteistään ja esiintymisasuistaan tunnettu Ke$ha on nyt julkaissut Cannibal-albumiltaan uuden singlen nimeltä Blow. Kappale noudattelee tyylillisesti hyvin pitkälti neitokaisen aikaisempia tuotoksia.

Musiikillisesti jonnekin hieman Katy Perryn ja Britney Spearsin räväkämmälle puolelle sijoittuva hittiartisti tarjoaa nyt tiukkaa konepoljentoa, mutta kuitenkin vahvalla pop-otteella. Vastaavia konesoundeja tarjoavat tällä hetkellä suurin piirtein kaikki kynnelle kykenevät popgenren naisartistit, joten soundiensa tai erilaisuutensa puolesta kappale ei juuri massasta erotu.

Biisin vahvuus löytyy kuitenkin Ke$han käheän seksikkäästä lauluäänestä, joka on varsin tunnistettava. Biisin alkuosan melodiat tuovat erehdyttävästi mieleen edellä mainitut kaksi kilpailijaa Katy Perryn ja Britney Spearsin. Biisin edetessä yhteneväisyydet kuitenkin onneksi väistyvät, ja Ke$ha pääsee vauhtiin ja rokkaamaan energisesti. Kappaleessa on mukana muutamia tarttuvia melodiakoukkuja, joista ylivoimaisesti paras löytyy bridgestä. Kertosäe jää sen sijaan hieman jalkoihin ja kuulostaa jopa tylsältä.

Pisteet 3/5