Ladyboy tyrmistytti Thaimaan Talent-kilpailussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni Thaimaan kävijä on törmännyt maan värikkäässä yöelämässä – ehkä jopa tietämättään – rinnoilla varustettuihin ja naiseksi pukeutuneisiin miehiin, eli ladyboihin. Nykyisin ladyboyt voivat jopa kisailla transseksuaaleille tarkoitetuissa Miss Tiffany -missikisoissa.

Tällainen ”kolmannen sukupuolen” edustaja on nyt aiheuttanut hämmennystä Thaimaan Talent-kilpailussa, kun kuvankaunis ladyboy lauloi saman kappaleensa aikana sekä miehisellä että naisellisella äänellään. Ohjelman tuomarit olivat pudota tuolilta ladyboyn vaihdettua ääntään kesken kaiken. Katso video yltä.

Helmikuusta alkaen ladyboyt ovat pääseet työskentelemään baarien ja esiintymislavojen lisäksi myös lentokoneiden matkustamoissa, kun thaimaalainen PC Air -lentoyhtiö ryhtyi rekrytoimaan heitä lentoemänniksi. Yhtiö kertoi thaimaalaiselle Nation-lehdelle palkanneensa tähän mennessä kuusi ”kolmannen sukupuolen” edustajaa matkustamomiehistöönsä. Hakemuksia tuli ensimmäisellä hakukierroksella yli sata. Yhtiön johtajan mukaan yksilöiden oikeudet koskevat myös ladyboita.