Skandaali: Vanessa Hudgensin alastonkuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin nuoriin pareihin jo muutaman vuoden ajan lukeutuneet miljoonien teini-ikäisten idolit Vanessa Hudgens ja Zac Efron erosivat taannoin. Hudgens on toipunut erosta hyvin. Nyt hän on esitellyt ensimmäisen oikean tatuointinsa.

Vanessa teki varsinaisen läpimurtonsa aikoinaan 17-vuotiaana, kun hänen yksityiseen käyttöön tarkoitetut alastonkuvansa vuotivat verkkoon. Tuolloin Disney-tähden alastonkuvista nousi valtava kohu, mutta hän sai pitää paikkansa High School Musical -elokuvissa.

Nyt tilanne on toistunut, sillä Vanessan uusia alastonkuvia on eilen vuotanut julkisuuteen DrunkenStepfather-verkkosivuston kautta. Uusissa kuvissa hänet nähdään alastomana, vain teipinpalat intiimien paikkojensa peittona. Lisäksi eräässä kuvassa hän suutelee lastenohjelman naistähden, Alexa Nikolasin, kanssa.

Äskettäin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch.