Lamborghini lekalla murskaksi

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Tuhansilla menestyneillä liikemiehillä on varsinkin Venäjällä ja Kiinassa nykyisin niin paljon varallisuutta, että he voisivat hankkia oman luksusauton vaikkapa kuukauden joka päivälle. Yksi tällaisista miljonääreistä onkin nyt järjestänyt erikoisen näytelmän Kiinassa.

Kiinalainen liikemies suivaantui nimittäin arvokkaassa Lamborghini-urheiluautossaan ilmenneestä viasta siinä määrin, että hän päätti kostoksi murskata näyttävästi koko auton. Luonnollisesti mies ei vaivautunut tekemään likaista työtä itse, vaan hän palkkasi sitä varten kokonaisen miesjoukon lekoineen päivineen. Lopulta noin 700.000 euron arvoinen ökyauto saikin lekasta niin kauan että se oli rusikoitu murskaksi.

Auton moottorissa oli ollut selittämättömiä ongelmia auton toimittamisesta viime vuoden lokakuusta saakka. Nyt liikemies halusi saada julkisuutta Lamborghinin ongelmille. Shandongin alueella nähty tempaus on saanut runsaasti huomiota myös kansainvälisessä mediassa, mutta italialaiselle autovalmistajalle tämänkaltainen julkisuus ei ole ollut kovinkaan mairittelevaa.