Tyhmyys tiivistyi opiskelijabileissä – tässä karmaiseva tulos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa opiskelijoiden kokoontumiset ovat lähes poikkeuksetta hauskanpitoa ilman välttämätöntä tarvetta tuhota toisen omaisuutta. Yhdysvalloissa tilanne on nyt kuitenkin ollut hieman toinen, kun Kegs & Eggs -juhlat päättyivät kaaokseen Albanyssä.

Lähinnä ehkä suomalaiseen vappuun verrattavassa juhlassa opiskelijat vetävät niin sanotusti lärvit ja sekoilevat kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ei siis ihme, että meno riistäytyi käsistä. Verkossa on nyt julkaistu kännykkävideoita, joissa nähdään kuinka satapäin opiskelijoita hurraa autoja silmittömästi kadulla tuhoavalle poikajoukolle.

Viime lauantaina aamupäivällä sattuneessa tapahtumasarjassa tuhottiin useita autoja. Parhaillaan poliisi tutkii tapahtumia ja selvittää siihen osallisia YouTubessa julkaistujen videoiden perusteella. Tekijöiden tuntomerkit ja kasvot ovatkin tallentuneet videoille harvinaisen hyvin. Katso videoita alta. Kuvamateriaalia tapahtumista löytyy muiden muassa tästä blogista.