Delfiini hyppäsi vahingossa veneeseen – nainen loukkaantui

Ohhoh! · Stara.fi

Delfiinit ovat todennäköisesti eläinkunnan viisaimpia yksilöitä, mutta joskus niillekin voi sattua virheitä. Eräs hyvin poikkeuksellinen virhe sattui, kun noin 350 kiloinen delfiini päätyi arviointivirheen takia pieneen veneeseen.

Pariskunta oli suunnannut ihailemaan delfiinejä Etelä-Floridassa sijaitsevan Marco-saaren ympäristöön, kun täysikokoinen delfiini hyppäsi yllättäen suoraan veneeseen. Delfiini osui veneessä ollutta naista jalkaan, ja nainen loukkaantui rytäkässä. Painavan delfiinin palauttaminen takaisin mereen oli kuitenkin suuri operaatio.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Paikallinen pelastuslaitos sai veneestä hätäpuhelun, ja ryhmä lähti paikalle. Pelastuslaitoksen tiedottaja Keith Perry kertoi AOL Newsille, että 350 kiloisen delfiinin nostamiseksi eivät riittäneet edes kymmenen miehen voimat. Lopulta eläin saatiin kuitenkin palautettua veteen nostamalla se ilman narujen avulla. Perry kertoi delfiinin ymmärtäneen, että se oli päätynyt väärään paikkaan. Eläin ei nimittäin pyristellyt lainkaan vastaan vaan se oli koko ajan rentona ja antoi ihmisten hoitaa tehtävänsä.