Suriseva dildo aiheutti suurhälytyksen – pommiryhmä teki vaarattomaksi

Ohhoh! · Stara.fi

Lentokoneiden matkalaukut ovat aika ajoin aiheuttaneet vääriä hälytyksiä lentokentillä, kun matkatavaroissa mukana ollut hieromasauva on kytkeytynyt itsekseen päälle ja ryhtynyt surisemaan. Nyt vastaava tapaus on aiheuttanut Venäjällä suuren luokan hälytyksen.

Venäjällä Petroskoissa on nimittäin jouduttu kutsumaan terrorisminvastainen yksikkö apuun, kun postipaketin sisällä havaittiin epäilyttävää surinaa. Viranomaiset evakuoivat ensin postitoimiston ja pomminpurkajat pääsivät sen jälkeen töihin purkamaan pakettia, uutistoimisto AP kertoi.

Lopulta kävi kuitenkin ilmi, että postipaketissa olikin hieromasauva, joka oli kytkeytynyt itsekseen päälle surisemaan. Moskovan lentokentän taannoisen terrori-iskun jälkeen pienimmätkin epäilyt otetaan nyt vakavasti, ja Petroskoin tapauksessa viranomaiset saivat ainakin hyvää harjoitusta.