Perheenäiti puri kännipäissään tiskijukan kivekset irti

Ohhoh! · Stara.fi

Britanniasta kantautuu tietoja merkillisestä tapauksesta, jossa neljän lapsen äiti on iskenyt kirjaimellisesti hampaansa miehen jalkojen väliin. Juovuspäissään ja riidan seurauksena nainen puraisi nimittäin miesystävältään kivekset irti.

Uhri oli Newcastlessä tiskijukkana työskentelevä 45-vuotias mies, joka kiidätettiin paikalta sairaalaan hätäleikkaukseen, jotta hänen sukupuolielimensä saataisiin korjattua. Asiasta uutisoineen Daily Mirror -lehden mukaan mies soitti itse hätäkeskukseen, mutta hätäpäivystäjä ei ollut ensin saada selvää mitä oli tapahtunut.

Paikalle saapuivat myös poliisit, jotka pidättivät perheenäidin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä. Helmikuussa tapahtunutta välikohtausta on nyt käsitelty myös oikeudessa, jossa selvisi että mies oli saanut vammoja myös käteensä. Uhri joutui olemaan sairaalahoidossa päiväkausien ajan.