Vanessa Hudgens alusvaatteisillaan leffassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi teini-ikäisenä ikuistamiensa alastonkuvien merkeissä, kun kuvat vuotivat verkkoon ja aiheuttivat valtavan skandaalin.

Pari päivää sitten Hudgensin asianajaja vahvisti alastonkuvien olevan aitoja, joten neitokaisen siveä imagonon saanut jälleen suuren kolhun. Nyt Vanessa Hudgens nähdään kuitenkin verkossa alusvaatteisillaan Sucker Punch -elokuvansa kuvauksissa. Zack Snyderin ohjaama elokuva saa ensi-iltansa Suomessa ennakkotietojen mukaan 13. huhtikuuta.

Äskettäin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch.

Vanessa Hudgens Shape