Autoilija suivaantui hidasteluun – iski raskaana olevaa naista sähköaseella

Ohhoh! · Stara.fi

22-vuotias amerikkalaisnainen Carissa Williams on pidätetty erikoisesta tieraivo-tapauksesta, jossa hän käytti sähköasetta raskaana olevaan naiseen. Williams oli maanantaina liikkeellä autolla pienen vauvansa kanssa, kun hän suivaantui edellään ajaneen auton nopeuteen.

Autojen pysähdyttyä liikennevaloihin Williams jätti vauvansa autoon, otti sähköaseen ja tuikkasi sillä edellään ajanutta 28-vuotiasta naista jalkaan. Nainen oli kaiken lisäksi raskaana. Tekijä jäi nopeasti kiinni ja passitettiin suoraan tutkintavankeuteen. Eilen tuomari Gerard Boyle määräsi hänelle 100.000 dollarin takuusumman, Concord Monitor uutisoi.

Tekijä on perustellut iskuaan sillä, että nainen haittasi liikennettä matelemalla 50 kilometrin tuntinopeutta ja puhumalla puhelimeen. Paikalla oli kuitenkin 50 kilometrin nopeusrajoitus. Ennen sähköaseella iskemistään tekijä oli heitellyt autoa muiden muassa pulloilla ja tölkeillä. Uhri oli jo siinä vaiheessa soittanut poliisille. Hätäpuhelua käytettiin todisteena oikeudessa. Tekijää odottaa nyt pitkä vankeustuomio.