Kelly Clarksonin uusi levy ongelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti ja American Idol -voittaja Kelly Clarkson oli taannoin otsikoissa, kun hänen kiertuettaan sponsoroi tupakkamerkki. Asiasta syntyi valtava kohu ja sponsoroinnista luovuttiin. Nyt neitokaisen uusi levy on kohdannut odottamattomia ongelmia.

Eilen Kelly ilmoitti Facebook-sivuillaan, että viidennen levynsä julkaisua on jouduttu siirtämään ensi syksyyn saakka. Samalla hän vahvisti, että levy on kyllä saatu jo äänitettyä, mutta ei kuitenkaan paljastanut syytä levyn viivästykselle.

Viime vuonna Kelly Clarkson valitteli lesbokohun pilanneen hänen rakkauselämänsä, sillä sekä miehet että naiset luulevat hänen olevan lesbo. Clarkson onkin ollut jo vuosien ajan sinkku, eikä tilanteessa ole tapahtunut viime aikoina muutosta.

– Nuo lesbohuhut eivät ole auttaneet minua seurustelurintamalla. Minä pidän miehistä. Olen erittäin imarreltu, kun tytöt tulevat iskemään minua, mutta en pidä tytöistä siinä mielessä. Pidän pojista, Kelly Clarkson valitteli Hollywood Gossipille.