Kuvausryhmä pelastui täpärästi tsunamilta

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Japanin luonnonmullistusten aiheuttamien tuhojen korjaaminen on vasta pääsemässä alkuun, kun pelastustoimet jatkuvat edelleen. Samalla julkisuuteen tulee päivittäin uutta videomateriaalia tuhoisasta päivästä.

Nyt maailmalla on herättänyt huomiota Sendaissa kuvauskeikalla olleen kuvausryhmän täpärä pelastuminen, sillä he selviytyivät tsumanin iskusta vain muutamilla sekunneilla. Ilman nopeaa toimintaa he olisivat olleet välittömässä hengenvaarassa.

Nyt ryhmä ehti juuri ja juuri paeta kerrostaloon portaikkoon, kun aivan heidän kintereillään seurasi valtava tsunamiaalto. Ryhmän kuvaaja piti kameransa käynnissä koko tapahtuman ajan, ja se tallensi kuinka ryhmä pakeni taksista ja ryntäsi turvaan viereiseen kerrostaloon.