Lentoemännät tarjosivat matkustajille huiman esityksen

Nettivideot · Stara.fi

Viime syksynä verkossa saatiin ihastella Cebu Pacific Airlines -lennolla kuvattua videota, jossa lentoemännät esittivät turvaohjeet näyttävästi dancehittien tahdittamana. Nyt vastaava tempaus on nähty toisellakin yhtiöllä.

Tällä viikolla verkossa julkaistiin matkustajan kuvaama video Capital Airlines -yhtiön lennolta, jossa lentoemännät esittävät tutut turvaohjeet Lady Gagan ja Katy Perryn musiikin tahdissa tanssahdellen. Ohjeistuksen varsinainen sanoma taisi tällä kertaa mennä monilta matkustajilta ohi.

Taannoin maailmalla ihmeteltiin myös stuerttia, joka suoritti lennon alussa tehtävän turvaesittelyn hiphop-muodossa räppäämällä koneen äänentoistoon. Tempaus sai sekä lennon matkustajilta että miljoonilta nettikatsojilta innostuneen vastaanoton.