Michael Monroe haluaa Munamiehen levylle – näin Munamies reagoi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Michael Monroe on parhaillaan levynjulkaisukiertueella uuden Sensory Overdrive -studiolevynsä merkeissä. Jyväskylästä alkanut kiertueen Suomen osuus päättyy 26. maaliskuuta tuplakeikkaan Helsingin Tavastialle.

Nyt Michael Monroe on ollut Radio Helsingin Valiojoukko-ohjelman haastattelussa ja yllättänyt kertomalla haluavansa mukaan Munamiehen tulevalle albumille.

– Mä oon Munamies-fani. Mä tapasi Munamiehen, kun se on meidän levy-yhtiöllä. Me molemmat ollaan Universalilla. Mä tarjouduin soittamaan fonia tai harppua tai ihan mitä hän haluaa hänen levylleen. Hän sanoi että haluaa, Monroe kertoi.

– Hyviä uutisia! Tapasin tällä viikolla suurenmoisen ihmisen! Hän kutsui itseään Michael Monroeksi ja hän sanoi että voisi tulla levylleni soittamaan vaikka saksofonia, jos niin haluan. Tottakai se käy! Se oli iloinen päivä, mitäköhän kaikkea me Michaelin kanssa keksitäänkään? Munamies totesi Facebookissa.

Nyt myös videolla nähdään kuinka Munamies reagoi lausuntoon. Monroen kiertueen Suomen osuuden jälkeen vuorossa ovat keikat Ruotsissa ja Tanskassa sekä kolmentoista keikan brittirundi, joka alkaa 4. huhtikuuta Brightonista ja päättyy 17. huhtikuuta Birminghamiin. Michael Monroe keikkailee toukokuussa Italiassa ja Espanjassa sekä kesäkuun alussa myös Japanissa.