Tsunamikoirien kohtalo selvisi

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kahden koiran surullisesta kohtalosta Japanin tsunamituhojen keskellä. Kyseessä oli television kuvausryhmän Arahaman alueelta paikallistama parivaljakko, joista toinen oli loukkaantunut ja toinen piti sille uskollisesti seuraa.

Koirista tuli nopeasti julkkiksia, sillä niiden karua kohtaloa on päivitelty runsaasti muiden muassa verkkokeskusteluissa. Nyt koirien kohtalosta on saatu lisätietoja, jotka ovat kaikeksi onneksi positiivisia. Surullisen videon katsomisen jälkeen nimittäin helpottaa tieto siitä, että molemmat koirat noudettiin videon kuvaamisen jälkeen koirahoitolaan.

Molemmat koirat ovat edelleen hoidettavana ja niiden omistajia yritetään parhaillaan löytää. Parivaljakon kohtaloa on seurattu tarkasti muiden muassa Facebookissa, jossa koirahoitolan edustaja on pitänyt niistä kiinnostuneita ajan tasalla.