Idols-Anna Paatero: ”Ei ole enää itku kurkussa”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun kolmannessa semifinaalissa kilpailusta putosi Anna Paatero, jonka esitys tosin kärsi vakavasti tuotantoyhtiön teknisen henkilökunnan törttöilystä. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Annan torstain semifinaalissa, jossa hän oli kannustamassa Idols-poikia.

Anna kertoi haastattelussa tunnelmistaan Idols-kisasta putoamisen jälkeen ja kertoi myös tulevasta musiikkiurastaan. Studioon hän on suuntaamassa jo ensi viikolla.

– Nyt on jo parempi olo. Ei ole enää itku kurkussa ja näin. Elämä jatkuu ja mä oon tyytyväinen musahommiin. Mä rupeen tekemään jo ensi viikolla. Oon ihan tyytyväinen ja nyt vaan tsemppaan näiden muiden puolesta ja jännitän täällä, Anna Paatero kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

– Ihan studiolle meen demobiisejä laulamaan. Kyllä se aika sellaista poppipainotteista on. Sellaista hauskaa ja tanssittavaa. Jenni Vartiainen on tosi kiva, tykkään siitä. Kieltä ei ole vielä päätetty. Toisaalta olisi ihan hauska laulaa suomeksi, mutta mä oon aina laulanut englanniksi. Se on vielä vähän kyseenalainen vielä.