Eva Longoria seksiä tihkuvissa poseerauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista. Näyttelijätär ei viihtynyt pitkään sinkkuna, sillä hän löysi rinnalleen nopeasti itseään huomattavasti nuoremman komistuksen.

Nyt Eva Longoria nähdään upeassa kuvaalleriassa, johon on koottu muutamia hänen uransa rohkeimpia poseerauksia. Niissä näyttelijäkaunotar nähdään muiden muassa alusvaatteisillaan ja varsin provokatiivisissa asennoissa.

Longorian uusi ihastus on näyttelijätär Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruz. Suhteesta on huhuttu pitkään, sillä pari on viettänyt paljon aikaa yhdessä. Taannoin heidän suhteelleen saatiin vahvistus, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa toisiaan. Sittemmin Cruzin käsivarresta bongattiin tatuointi, jossa lukee kaunokirjaimin ”Eva”.