Idols-semifinalisti tyrmäsi X Factorin: ”Se oli floppi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun kolmannessa semifinaalissa kilpailusta putosi Anna Paatero, joka oli jo aiemmin mukana sekä Idols-ohjelmassa että myös hieman vastaavassa X Factor -ohjelmassa. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Annan torstain semifinaalissa.

Anna Paatero kommentoi haastattelussa myös Idolsin ja X Factorin eroja, eikä hänen mielipiteestään ohjelmien eroista jäänyt epäselvyyttä. Haastattelussa häneltä nimittäin kysyttiin kumpi ohjelmista on hänelle rakkaampi.

– Idols ehdottomasti. Mä en tykännyt X Factorista ollenkaan. En ohjelmana enkä… Se oli vähän floppi, Anna Paatero totesi.

Samalla Anna kertoi suuntaavansa jo ensi viikolla studioon laulajaan uusia demoja. Siitä huolimatta hänestä ei kuitenkaan kuulla musiikkirintamalla välttämättä vielä vuosiin, sillä neitokainen kertoi haluavansa pitää nyt taukoa ja tulla pinnalle myöhemmin taas ihan uutena artistina.