Maailman rumimmat koirat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirien maailmassa kauneus on usein ihmisten tapaan sisäsyntyistä. Ulkoinen olemus on kuitenkin monien seikkojen kannalta merkittävää. Rumiksi itsensä katsovat ihmiset ovat saattaneet menestyä Hollywoodissa esimerkiksi roistojen rooleissa, ja täysin sama pätee myös nelijalkaisiin ystäviimme.

Maailman rumimpia koiria on rankattu järjestykseen jo 15 vuoden ajan. Viime vuosina yksi niistä on ollut kuitenkin ylitse muiden, kun maailman rumimmaksi koiraksi on rankattu kerta toisenssa jälkeen Rascal. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagalleriaan muidenkin ”finalistien” valokuvia. Osa ihmisen parhaista ystävistä on kuin suoraan faarao-elokuvista. Katso lista kuvineen tästä.

Rascal omistaa myös Guinnessin maailmanennätyksen maailman eniten rumin koira -titteleitä voittaneena koirana, joten otuksen rumuutta ei voida kyseenalaistaa. Koira ei ole kuitenkaan ottanut tästä kyseenalaisesta kunniasta itseensä, vaan on sen sijaan pannut sillä rahoiksi. Ulkoavaruuden oliolta näyttävä koira on nimittäin nähty jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Rascal