Seinällinen vaginoita hämmentää Britanniassa – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastomuus ei ole koskaan ollut tabu taidemaailmassa, mutta monille naisille heidän sukupuolielimensä aiheuttavat häpeää varsinkin länsimaisissa kulttuureissa. Nyt aiheeseen on tarttunut taiteilija Jamie McCartney, jonka The Great Wall of Vagina -nimisessä teoksessa nähdään seinällinen aitoja vaginoita kipsivaloksina.

Jamie McCartney sai ajatuksen naisten vaginoiden kipsivaloksista jo vuosikymmen sitten. Hänen uurastuksensa lopputulosta saadaan ihailla toukokuusta alkaen Brightonin festivaaleilla Britanniassa. Projektin lopputuloksena on peräti yhdeksän metriä pitkä teos, jossa on yhteensä 400 kipsivalosta eri naisista. Iältään naiset ovat olleet 18 – 76 -vuotiaita.

– Huomasin, että monet naiset kokevat ahdistusta sukupuolielimiensä takia ja olin siinä tilanteessa, että minulla oli mahdollista tehdä asialle jotain. Olen onnistunut tehtävässäni, jos tämä teos auttaa yhtäkin naista menemästä plastiikkakirurgille, taiteilija Jamie McCartney kommentoi.

jamie mccartney the great wall of vagina