Televisiotähti leikkautti itsestään idolinsa kaksoisolennon – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten viihdemaailmassa kauhisteltiin tapausta, jossa eräs nainen päätti leikkauttaa itsestään poikaystävänsä fanittaman poptähden kaksoisolennon. Nyt hieman samanlainen tapaus on käynyt Kiinassa, jossa tekijänä oli kuitenkin tunnettu televisiokasvo.

Televisiojuontaja You Jia käytti nimittäin 23.000 euroa kauneusleikkauksiin, koska hän halusi leikkauttaa itsensä täsmälleen saman näköisen kuin kiinalainen näyttelijäkaunotar Li Xiaolu. Jialle tehtiin viisi tuntia kestäneessä leikkauksessa yhteensä neljätoista operaatiota leukaan, poskiin, otsaan, nenään ja muihin paikkoihin.

You Jia

Vasemmalla You Jia ja oikealla Li Xiaolu.

You Jia kertoi Kiinan Harbinissa toteutetusta leikkauksesta jo etukäteen blogissaan ja piti fanejaan ajan tasalla tuntemuksistaan myös leikkauksen jälkeen. Hän julkaisi samalla myös valokuvia, joista fanit kykenivät seuraamaan hänen ulkonäössään tapahtuneita muutoksia. Televisiotähti perusteli erikoista leikkaustaan sillä, että hän on aina ihaillut kuvankaunista näyttelijää ja halusi lopulta näyttää samalta.