Räppäri hehkuttaa: ”Sängyssä 2 – 3 naisen kanssa joka päivä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta kansainvälistäkin menestystä musiikillaan niittänyt hiphop-tähti Cee Lo on nyt noussut otsikoihin miehisellä hehkuttamisellaan, sillä hän väittää kaatavansa päivittäin sänkyyn kaksi tai kolme naista.

The Lady Killer -albuminsa merkeissä parhaillaan keikkaileva Cee Lo kertoi saavansa runsaasti huomiota vastakkaiselta sukupuolelta ja käyttävänsä sitä hyväkseen naisia miellyttääkseen.

– Harrastan todellakin enemmän seksiä kuin keskiverto mies. Kyllä, kaksi tai kolme naista illassa, uskokaa pois. Eräänä päivänä makasin kahden naisen kanssa – eri aikoihin – koska olin kotona ja heillä oli ollut minua ikävä. He olivat ystäviäni ja he kaipasivat minua, joten halusin antaa heille iloa ja hyviä fiiliksiä. Kaikki naiset haluavat tietää millaista se on päällikön kanssa, Cee Lo hehkutti The Sun -lehden mukaan.