Justin Bieber selätti Michael Jacksonin leffateattereissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on parhaillaan My World -nimisellä kiertueellaan, mutta samaan aikaan hän niittää menestystä myös elokuvateattereissa. Taannoin popparin elämästä kertova dokumenttielokuva Never Say Never sai nimittäin ensi-iltansa.

Nyt Never Say Never on ohittanut suosiossa Michael Jacksonin elämästä tehdyn vastaavan This Is It -dokumentin, joten Bieberin suosio en näytä olevan laantumassa. Tällä hetkellä Bieber on siten maailman suosituin artisti myös keikkatallenteiden saralla, sillä yksikään artisti ei ole päässyt vastaaviin lukemiin elokuvateattereissa. Myöhemmin suosio kasvaa vielä DVD-myynnillä.

Tämän mennessä Never Say Never on tuottanut 72,2 miljoonaa dollaria jo yksin Yhdysvalloissa. Koko maailman tuloissa Jackson pitää vielä johtopaikkaa, mutta Bieber on todennäköisesti ottamassa kaulan kiinni. Jonas Brothersin ja Miley Cyrusin keikkadokumentit eivät tosin menestyneet kovin hyvin ulkomailla. Ennätyksen rikkomiseksi on siis tehtävä vielä kovasti työtä.