Kate Upton yritti peitellä paljaita muotojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehti julkaisee kerran vuodessa maineikkaan uimapukunumeronsa, jolla on merkittävä vaikutus sekä mallimarkkinoihin että viihdelehtiin. Tämän vuoden lehden tulokkaisiin lukeutuu teinimalli Kate Upton, joka on noteerattu lehden ilmestymisen jälkeen laajasti.

Kate Upton on poseerannut jo lukuisten lehtien sivuilla vähissä vaatteissa ja bikineissä sekä julkaissut kuvaan myös itse Twitter-blogissaan. Nyt verkossa julkaistu myös video, jossa Kate Upton nähdään kuvauksissa ja kulissien takana bikineissä, sängyllä ja pulikoimassa uima-altaassa. Hänellä näyttää olevan vaikeuksia saada pidettyä muotonsa piilossa videokuvaajilta.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.