Kiinalaiset treffimarkkinat sekasortoisessa tilassa: ”Vain rahalla on merkitystä”

Ohhoh! · Stara.fi

Taannoin maailmalla raportoitiin tutkimuksesta, jonka mukaan verkosta elämänkumppanin löytäneiden määrä on ollut viime vuosina huimassa kasvussa. Poikkeus kuitenkin vahvistaneet jälleen säännön, sillä sinnikkyyskään ei aina auta.

Tästä on osoituksena kiinalainen mies, joka on käynyt jo 700 kertaa sokkotreffeillä löytämättä itselleen rakkautta. 32-vuotias Zhang ”deittikuningas” Xuyang on syystäkin tuskastunut sekä treffailuun että naisiin. The Daily Telegraph -lehden mukaan naiset ovat olleet kiinnostuneita vain Xuyangin tuloista sekä siitä millaisella autolla hän ajaa ja minkälaisessa asunnossa asuu. Mies on kuitenkin nyt noussut julkkikseksi treffiensä määrän takia.

Xuyang syyttää kehityksestä Kiinan nopeasti noussutta elintasoa, sillä maa on muuttunut parissa vuosikymmenessä köyhästä joidenkin kohdalla jopa ökyrikkaaksi. Tästä syystä naiset yrittävät metsästää itselleen rikasta miestä. Kehitys näkyy myös televisiossa, sillä viime vuonna suosittu If You Are The One -deittiohjelma jouduttiin lopettamaan, koska sitä syytettiin materialismista. Valinnanvaraa on enemmän kuin missään muualla maailmassa, sillä yhden lapsen politiikan takia maassa on miehiä merkittävästi naisia enemmän.