Nainen teloi hotellin vartijat sairaalakuntoon

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessakin nähdään aamun pikkutunteina kaupungissa kuin kaupungissa monenlaisia raivokohtauksia, mutta niistä tuhoisimpien takana ovat lähes poikkeuksetta miehet. Nyt brittiläisen hotellin valvontakamera on kuitenkin taltioinut tapauksen, jossa nainen teloo hotellin vartijat sairaalakuntoon.

Manchesteriläisen Britannia-hotellin valvontakameroista nähdään kuinka naishenkilö yrittää tunkeutua hotelliin, jonne kolme hotellin henkilökuntaan kuuluvaa miestä ei kuitenkaan halua häntä päästää. Nainen ei nimittäin kyennyt kertomaan sen henkilön nimeä jota hän oli tulossa tapaamaan. Tilanteesta suivaantunut 23-vuotias neitokainen päätti ottaa pitkät ja nopeat jalkansa avuksi ja ryhtyi potkimaan miehiä.

Miehet saivat korkokengistä jalkoväleihinsä rajuja osumia, joita jouduttiin paikkailemaan myöhemmin sairaalassa. Nainen saatiin kuitenkin lopulta aisoihin ja toimitettua poliisin hoiviin. Hän myönsi syyllistyneensä pahoinpitelyyn ja tuomittiin 150 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Manchesterin poliisi on nyt julkaissut tapauksen videon.