Natalie Portman: ”Minun olisi pitänyt mennä vieroitukseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Hollywoodissa jaettiin jälleen Oscar-palkinnot, joista arvokkaimpiin lukeutuvan parhaan naispääosan pystin sai Natalie Portman roolistaan elokuvasta The Black Swan. Ennen Oscariaan hänet oli palkittu roolistaan myös Golden Globe, Bafta ja Screen Actors Guild -palkinnoilla.

Nyt Natalie Portman on kommentoinut harvinaisen raskasta elokuvarooliaan ja kertonut, että kuvausten jälkeen hän oli sekä henkisesti että fyysisesti niin huonossa kunnossa, että hän olisi tarvinnut vieroitushoitoa.

– Rakastin Darren Aronofsky ja hänen kanssaan työskenteleminen oli upea kokemus, mutta otin heti sen jälkeen vastaan Thor-elokuvan roolin. Minun olisi ehkä kannattanut sen sijaan mennä vieroitukseen, Natalie Portman totesi Total Film -elokuvalehdelle.

Oscar-palkinto tuli Portmanille toisella yrittämällä, sillä hän oli vuonna 2005 ehdolla parhaan sivuosan palkinnon voittajaksi roolistaan elokuvassa Closer. Tuolloin palkinto meni kuitenkin toiselle tähdelle. Suosikkinäyttelijä on ollut kuluneen talven aikana runsaasti otsikoissa uusien elokuvarooliensa ja muiden muassa The Black Swan -elokuvan rohkean roolin merkeissä.