”Paris Hilton otti silikonirinnat jo 14-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton esiintyi taannoin Brasiliassa muotinäytöksessä vierailevana mallina, kun aikaisemmin langanlaihana pidetty Hilton esitteli vaatteita huomattavasti pulleammassa kunnossa. Taannoin 30-vuotta täyttäneestä julkkistähdestä on nyt julkaistu uusi paljastuskirja.

New York Times ja Rolling Stone -lehtien entinen toimittaja Neil Straussin kirjoittama paljastuskirja paljastaa Paris Hiltonin ja hänen perheensä yksityiselämään liittyviä asioita. Pari vuotta sitten Hilton kertoi haastattelussa, että hän ei koskaan ottaisi silikonirintoja. Nyt kirja kuitenkin väittää hänen kasvattaneen rintojaan keinotekoisesti jo 14-vuotiaana. Hiltonin väitetään kertoneen silikoneistaan 18-vuotiaana, jolloin hän ei vielä ollut tunnettu tähti.

– Minä otin silikonirinnat kun olin vasta 14-vuotias. Äitini vaati minua kuitenkin poistamaan ne. Olen suunnitellut Playboy-lehdessä poseeraamista. He rakastavat julkkisten tyttäriä. Ainoa syy miksi haluan sen tehdä on se, että kun isäni saa tietää asiasta, hän maksaa minulle tuplasti, jotta en tekisi sitä, Paris Hilton kertoi toimittajalle 12 vuotta sitten.