Povipommin matkiminen pilasi teinikaunottaren elämän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen 16-vuotias teinityttö Sophie Brown ihaili niin suuresti povipommi Jordania, eli Katie Pricea, että hän teki kaikkensa näyttääkseen mahdollisimman paljon muodokkaalta idoliltaan. Nyt Brown kertoo yrityksen pilanneen hänen elämänsä.

Malliuran jo 14-vuotiaana aloittanut kuvankaunis tyttö käytti jo tuolloin tekoripsiä, tekokynsiä ja tekorusketusta näyttääkseen Jordanilta. Osallistuttuaan kauneuskilpailuihin hän alkoi tuntea halua tehdä läpimurto julkkiksena ja mennä siksi myös kauneusleikkauksiin.

Häntä ryhdyttiin kuitenkin kiusaamaan erityisesti verkossa niin rajusti, että teinityttö harkitsi jo itsemurhaa. Verkkokeskusteluissa todettiin muiden muassa, että ”Jordan wannabe” ansaitsisi saada nyrkistä.

– Katie Pricen ihaileminen on ehdottomasti pahinta mitä olen koskaan tehnyt. Nyt minä haluaisin päästä eroon Jordan wannaben maineesta, sillä hän on pilannut elämäni, Sophie Brown kertoi The Sun -lehdelle.

Nyt Brown on muuttanut elämäänsä radikaalisti, sillä hän on jättänyt mallintyöt ja luopunut ajatuksesta näyttää Katie Pricelta. Siksi hän on tietoisesti nostanut hieman painoaan ja muuttanut ulkonäköään. Parhaillaan Sophie toimii harjoittelijana asianajotoimistossa. Seuraavaksi hän aikoo kuitenkin osallistua Miss Teen Great Britain -kilpailuun.