Surkea hääkuvaaja tuomittiin maksamaan hääparille korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hääpäivä ovat pariskunnille yksi elämän ikimuistoisimmista hetkistä, ja sitä halutaan yleensä muistella myös jälkikäteen valokuvien ja videoiden avulla. Tästä syystä yhä useammissa häissä on mukana palkattu hääkuvaaja. Aina projekti ei mene kuitenkaan suunnitelmien mukaan.

Nyt nimittäin Britanniassa on käsitelty oikeudessa saakka tapausta, jossa häät videolle kuvannut Clayton Bennett tuomittiin maksamaan hääparille, Martin ja Heidi Shubrookille, korvauksia surkeasta häävideosta. Pariskunnan mukaan kyseessä oli maailman huonoin häävideo. Häiden jälkeen videon nähdessään hääpari purskahti itkuun, mutta ei kuitenkaan ilosta, The Herald Sun -lehti kertoo.

Videolla nähtiin pariskunnan ja vieraiden sijaan lähinnä päitä ja ruohoa sekä ihmisiä, jotka eivät edes liittyneet häihin. Kuvaaja ei myöskään sattunut olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan silloin, kun pariskunta vihittiin ja kun he leikkasivat hääkakkunsa. Niiden sijaan videolla näkyi vieraiden jalkoja ja kenkiä.

Pariskunta oli maksanut videosta 350 puntaa. Oikeus määräsi kuvaajan palauttamaan rahoista 150 puntaa sekä maksamaan lisäksi korvauksena 600 puntaa ja pariskunnan matkakorvaukset ja oikeudenkäyntikulut.