Tässäkö maailman rumin sohva: ”Kirjaimellisesti sikaruma” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy huonekaluja joka lähtöön, mutta yleensä esimerkiksi sohvat ovat kuitenkin varsin perinteisesti muotoiltuja eivätkä koe kovin merkittäviä muutoksia vuosien varrella. Nyt maailmalta on kuitenkin löytynyt huonekalu, joka kisaa maailman rumimman sohvan tittelistä.

Kyseessä on kirjaimellisesti sikaruma sohva, sillä se on tehty sian makaavan sian muotoiseksi. Hillhockin valmistaman sohvan nimi on Pig Couch ja se on suunniteltu yhden istuttavaksi. Kaiken lisäksi sikasohva on kokonaan käsityötä. Sohvan hinta ei ole kuitenkaan kovin valtava, 950 dollaria, mutta toisaalta kysynnän ja tarjonnan laki pitää todennäköisesti hinnan maltillisena. Sohva tuli myyntiin Yhdysvalloissa viime lauantaina.

Pig Couch