Näin rintava on Wonder Woman tulevassa elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersankari-elokuvat ovat olleet kuumaa Hollywood-tavaraa jo useiden vuosien ajan. Seuraavaksi televisioruutuihin päätyy David E. Kelleyn ohjaama televisioelokuva Wonder Woman. Leffan pääroolista oli taannoin runsaasti spekulaatioita. Roolin sai lopulta supertähtien sijaan hieman tuoreempi tuttavuus Adrianne Palicki.

Tänä vuonna ensi-iltansa saavan elokuvan annista on nyt julkaistu verkossa ensimmäiset maistiaiset. Niissä esitellään sekä Adrianne että hänen harvinaisen näyttävä Wonder Woman -asunsa. Katso kuvat tästä. Asun oikeellisuudesta on myös käyty jonkin verran keskustelua, sillä joidenkin mielestä se ei anna kunniaa hahmon esikuvana toimineelle sarjakuvahahmolle.

Leffan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä, ja televisioelokuva esitetään aikanaan Yhdysvalloissa NBC-kanavalla. 27-vuotias Adrianne Palicki on aiemmin tullut tunnetuksi muiden muassa Friday Night Lights -televisiosarjasta. Palickin lisäksi mukana leffassa ovat muiden muassa Cary Elwes, Elizabeth Hurley ja Tracie Thoms.