Toimittaja esitti ”väärän” kysymyksen – Rihannan hakannut räppäri heitti tuolin ikkunan läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-artisti Chris Brown tuli tunnetuksi viimeistään pari vuotta sitten hakattuaan silloisen tyttöystävänsä Rihannan sairaalakuntoon Hollywoodissa. Brown sai törkeästä pahoinpitelystä pitkän ehdollisen vankeustuomion, mutta mies ei ole vieläkään aikuistunut.

21-vuotias räppäri sai nimittäin tänä aamuna rajun raivokohtauksen ollessaan Good Morning America -ohjelman vieraana New Yorkin Times Squarella sijaitsevassa studiossa. Ohjelmassa esiintyneeltä artistilta kysyttiin haastattelussa myös Rihannan taannoisesta pahoinpitelystä, ja siksi Brown päätti purkaa paineitaan rikkomalla paikkoja.

Hän repi ensin paidan päältään ja sen jälkeen heitti tuolin ikkunaan, joka hajosi iskusta pirstaleiksi ulos saakka. Lasia putosi tästä syystä myös kadulle ja vaaransi ohikulkijoiden terveyden. Brown on edelleen ehdonalaisessa, joten hän voi joutua takaisin vankilaan mikäli syyllistyy uuteen rikokseen. Poliisi tutkii parhaillaan tapausta.