Tänään tv:ssä: Uusi amerikkalainen jännityssarja alkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiistain televisiotarjonnan uutuutena nähdään MTV3-kanavalla tänään käynnistyvä uusi jännityssarja Event. Viime lokakuussa Yhdysvalloissa ensi-iltansa saanut sarja on saanut rapakon takana vaihtelevan vastaanoton, sillä katsojaluvut ovat olleet tasaisessa laskussa.

Suosittujen 24- ja 4400-sarjojen jälkeläisenä pidetty televisiosarja seuraa Sean Walkerin (Jason Ritter) yritystä löytää salaperäisesti kadonnut tyttöystävänsä Leila (Sarah Roemer) ja päästä perille poliittisesta salaliitosta, johon on sotkeutunut niin vastavalittu presidentti Martinez (Blair Underwood) kuin joukko vuosikymmeniä vankeina pidettyjä muukalaisiakin.

Takaumin etenevässä avausjaksossa Sean vie Leilan Karibian risteilylle kihlasormus takataskussaan, mutta morsian katoaa jälkiä jättämättä. Presidentti Martinez on sopinut Sophia Maguiren (Laura Innes) johtaman mysteerisen vankijoukon vapauttamisesta, vaikka tiedustelupalvelu CIA on asiasta eri mieltä.