Hayden Panettieren rohkea asu sai miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere seurustelee nykyisin ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa. Taannoin Hayden oli otsikoissa kohutun raiskaaja-murhaajan -elokuvaroolinsa merkeissä.

Scream 4 -elokuvaa taannoin kuvannut Hayden on nyt ollut seuraamassa nyrkkeilyottelua Saksassa niin pienessä ja paljastavassa asussa, että se lienee vaikuttanut jo kehänkin tapahtumiin. Valkoinen ”yöasu” ei nimittäin kovinkaan paljon peittänyt, joten sen sai ansaitusti miesten jakamattoman huomion osakseen. Mitään intiimiä ei kuitenkaan päässyt näkymään.

Taannoin Hayden vihjasi jättävänsä kameroiden edessä näyttelemisen kokeillakseen teattereiden lavoja.

– Juuri nyt keskityn pääasiassa elokuviin. Haluan kuitenkin pysyä avoimena kaikelle tähän teollisuuteen liittyvään. Juuri nyt minulla on eräs näytelmä, jonka roolista olen kiinnostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.