Hilary Duffin muodonmuutos yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä julkisuuteen aikoinaan noussut Hilary Duff muistetaan Lizzie MzGuire -televisiosarjastaan. Sittemmin Duff laajensi uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta myös kirjallisuuden pariin, sillä hän teki sopimuksen kirjasarjan kirjoittamisesta.

Viime syksynä Duff julkaisi ensimmäisen nuorille aikuisille suunnatun romaaninsa Elixir, joka on julkaistu jo ympäri maailmaa. Duff onkin viime kuukausina kiertänyt ahkerasti maailmaa mainostamassa uutta kirjaansa. Nyt Hilary on tehnyt yllättävän muodonmuutoksen ja julkaissut siitä kuvan myös verkossa Twitter-blogissaan.

Hilary Duff

23-vuotias Hilary Duff avioitui viime kesänä NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa. Sitä ennen hän sai nimettömäänsä miljoonan dollarin arvoisen kihlasormuksen. Avioliittoon pari vihittiin viime kesänä Santa Barbarassa. Duff on paljastanut pitävänsä avioliittonsa mielenkiintoisena muun muassa lähettämällä seksikuvia miehelleen. Tähti kuitenkin vaatii miestään pitämään kuvat visusti vain itsellään.